Aanbod schoolreizen TOS Aanbod volwassenenreizen TOS Algemene informatie en nuttige tips Sfeerbeelden van de reizen Contacteer TOS Travel
Welkom bij Tos Travel!  
Schoolreizen, groepsreizen en studiereizen  

 

Schoolreizen: Groepsreizen op maat voor scholen

TOS TRAVEL is gespecialiseerd in groepsreizen. Vooral bij scholen staan wij sedert 1990 bekend door onze educatieve reizen en onze goede service.

Op onze website geven wij enkele ideeŽn omtrent reisbestemmingen en prijzen voor schoolreizen in groep. Naast deze vaak gevraagde en populaire voorbeeldprogramma's organiseert Tos Travel echter ook alle andere schoolreizen, speciaal aangepast aan de wensen en het budget van uw schoolgroep.


Onze ervaren specialisten staan voor u klaar om gelijk welke schoolreis te organiseren en samen met u het programma samen te stellen. Wij zorgen voor autocars, overnachtingen in hotels, jeugdherbergen of bij gastgezinnen, allerlei excursies, gidsen, reserveringen voor museumbezoek, metro- of musicaltickets,.enz. volledig gebaseerd op uw wensen.

 

Dit zijn enkele voorbeeldprogramma's van de populairste bestemmingen. De reizen kunnen uiteraard ingekort of uitgebreid worden en andere bestemmingen zijn eveneens mogelijk.